OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Topcoaches voor Toptalent

Helpdesk

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

TvT stijgend succes

3e editie TOPCOACHES VOOR TOPTALENT Stijgend succes!

OTM organiseert in het academiejaar 2010-2011 de 3e editie van het project ‘Topcoaches voor Toptalent’ met haar unieke insteek tussen handel, industrie en onderwijs.

Na twee bijzonder succesvolle academiejaren vond op 23 november jl. de kick-off bijeenkomst voor het jaar 2010-2011 plaats in de Lessius Hogeschool te Mechelen. Ten overstaan van een talrijk publiek stelden de deelnemende bedrijven zichzelf en de TVT stageprojecten voor, waarna de geselecteerde topstudenten zich presenteerden.Jong talent inzetten in het bedrijfsleven

Het doel van het TVT project is onveranderd: geselecteerde topstudenten worden in hun laatste (bachelor) jaar Logistiek Management in en rond een bijzondere stage intensief begeleid door een topcoach van een bedrijf. Deze bijzondere stage is intensief met een afgebakend doel en deadline. Het professionele niveau en de werkattitude van het jong talent laten zich zien. De participerende bedrijven creëren een directe win-win situatie. Deze jonge talenten zullen direct na het afstuderen sneller inzetbaar zijn in het logistieke bedrijfsleven.

Deelnemende bedrijven groeien in aantal

Deze 3e editie is alweer veelbelovend. Maar liefst twaalf topstudenten hebben na hun competentietest een match gevonden bij een stagebedrijf, die een meerwaarde aan het stagewerk van de student zal bieden. Tijdens de kick-off zagen we dat deze bedrijven werkelijk weer uitdagende stageprojecten hebben ontwikkeld waar onze TVT studenten hun tanden kunnen inzetten. Het stijgend succes van TVT laat zich voelen in een groeiend aantal bedrijven waarbij ook deze van de eerste TVT editie aanblijven. Nemen deel aan de 3e TVT editie, in alfabetische volgorde BASF, Baxter, Carglass, Dockx, DPD, DSV, Havi Logistics, Nike, Scale/Brucargo, Syral en TechData.

Project Management

De topstudenten hebben het OTM seminar Project Management net achter de rug. Naast het seminar en de intensieve stage staan bijkomende evenementen gepland. De eerste stages starten eind januari en lopen tot april 2011.

De slotbijeenkomst met uitreiking van certificaten en presentatie van de eindwerken vindt plaats op 20 juni 2011 in de Katholieke Hogeschool Kempen te Geel.

Meer informatie leest u op www.otmbe.org

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

rotra logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

tlhub logo

transportandlogisticsantwerpen1