OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Topcoaches voor Toptalent

Helpdesk

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Verslag afsluitingsbijeenkomst

Afsluitingsbijeenkomst 1e projectjaar 2008-2009

Onder de bezielende hand van O.T.M. bestuurslid Willem Buitenkamp werden de resultaten van de studenten op 29 juni ll. aan het publiek voorgesteld. De aula van De Provinciale Hogeschool Limburg vulde zich gestadig met Topcoaches, lectoren, studenten en belangstellenden. In aanwezigheid van de lokale pers konden de projectleiders en enkele studenten hun motivatie en ervaring toelichten.
Na de verwelkoming van Dhr. Ben Lambrechts Algemeen directeur van de PHL, ging het woord naar Lieve Lombaert, die namens de deelnemende hogescholen sprak. Dat de deelnemende studenten dankzij topcoach voor Toptalent elk een bijzonder leerrijke stageperiode hebben doorgemaakt staat vast maar dat hun persoonlijke groei en kennis in dit project tot zichtbare verandering leidde, maakte dat iedere school, iedere lector met gepaste trots naar deze studenten keek. Ook Rik Verbeken sprak in naam van de deelnemende bedrijven zijn bewondering uit voor de behaalde resultaten die ruim de verwachtingen overstegen. Aan ons bescheiden crescendo van lof maakte Dick Wildeboer, woordvoerder voor Het Eigenvermogen die de selectietesten voor de studenten had opgemaakt een korte komaf. Vlaanderen mag fier zijn op deze resultaten, mag er mee uitpakken, moet er meer mee uitpakken. Met dit krachtig overtuigend elan kwamen de studenten een voor een hun project voorstellen. In een beperkt tijdsframe slaagde iedere student erin om zijn of haar project boeiend voor te stellen.

Bij een afsluitende drink en een selectie smakelijke hapjes werd het project ook in een groter perspectief geplaatst – de waaier aan mogelijkheden – de kennis en het enthousiasme van ervaren logistiekers gaf vonken door naar jong aankomend toptalent, de intense contacten van industrie naar onderwijs, om er enkele te noemen.

Het project Topcoach voor toptalent heeft zijn eerste jaar met succes volbracht: O.T.M. heeft een missie gerealiseerd. Als belangenorganisatie van Logistieke Professionals geloven we in de voortzetting van dit project. Dhr. Willem Buitenkamp, projectleider kijkt uit naar het volgende werkjaar en de eerste stappen Topcoach voor Toptalent –Wallonië worden gezet.

Interesse om deel te nemen in "Topcoach voor Toptalent project 2009-2010" contacteer dhr. Willem Buitenkamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Info over dit eerste jaar leest u op www.otmbe.org

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

uw logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

uw logo

transportandlogisticsantwerpen1