OTM Belgian Shippers' Council

T4T Logo

 

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Roger Van den Bossche, 32 jaar een rots in de branding voor OTM

roger.van.den.bosscheVerslag Algemene Vergadering OTM 25/04/19 - Na de Algemene Vergadering van 25/04/19 ziet de samenstelling van de Raad van Bestuur er als volgt uit:

  • Voorzitter: Lennart Heip
  • Ondervoorzitter: Jurgen Huygh
  • Bestuursleden: Alain Baeyens -Nik Delmeire - Frank Dierynck - Kris Buggenhoudt - Steven Dhooghe - Frankie Van Damme - Bruno Verhamme
  • Adviseurs: Kris Hofmans - Godfried Smit - Xavier Vanwynsberghe

We namen helaas ook afscheid van twee bestuursleden de heer Roger Van den Bossche, decennia lang actief bij OTM en de heer Raymond De Ruytter die ons een paar jaar heeft versterkt met zijn kennis op het vlak van luchtvaart. Roger Van den Bossche, 32 jaar een rots in de branding voor OTM, dat verdient een overzicht.

Roger Van den Bossche

Roger begon bij OTM in 1987, ja u leest het goed hij is niet minder dan 32 jaar actief geweest en OTM zal volgend jaar zijn 40 kaarsjes uitblazen. Roger had bij Siemens Oostkamp een 35-jarige loopbaan in de logistieke afdeling, waar hij verantwoordelijk was voor het magazijn en het intern en extern transportbeheer. Roger was ook lid van de Commissie Transport Logistiek voor Siemens NV België.
Voor OTM heeft hij ontzettend veel taken op zich genomen: • 100’ cargo Commissie behandeling van de operationele luchtvracht problematiek • SCALE Commissie behandeling van de strategische luchtvaart problematiek • EVO / OTM Cargo security en transparante prijsstructuren • Flanders Logistics – Logistiek overleg platform • Opmaak OTM/EVO memorandum vooral in samenwerking met Godfried Smit: voorstelling 08/12/2016 in de Benelux Unie te Brussel • Project ‘Duurzame logistiek’ • Opvolging dossier e-cmr • Algemene opvolging van de dagelijkse werking • Penningmeester OTM • ...

Roger trok jaren met heel veel enthousiasme aan de kar van OTM, hij was de laatste jaren ook penningmeester en bleef constant de hedendaagse supply chain en het lobbywerk van kortbij opvolgen. In het bestuur rekenden we steeds op hem om de stand van zaken in bepaalde dossiers af te checken met het verleden en helaas kwamen we vaak tot de vaststelling dat vele moeilijke dossiers nog steeds in het slob zitten ‘LZV of Ecocombi’, ‘E-CMR’. Roger heeft gezorgd voor vele succesvolle samenwerkingen. We zullen hem professioneel hard missen maar weten dat we hem in gemoedelijke sfeer nog vaak zullen ontmoeten. Het ga u goed Roger, BEDANKT vanwege iedereen waar u binnen OTM gedurende al die jaren heeft mee samengewerkt.

Raymond De Ruytter

Raymond was bij OTM actief vanaf midden 2011 tot heden en begon zijn loopbaan in Antwerpen bij een maritiem agentschap maar ging na 1 jaar werken bij de vrachtafdeling van 'Pan American World Airways' in Zaventem en dit voor een periode van 12 jaar. De volgende stap in zijn carrière was in de expeditie wereld, eerst bij Forwarder 'Emery Worldwide' maar snel vertrekt hij naar 'A.E.I.' en daar bleef hij 27 jaar. (Ondertussen werd 'A.E.I' opgekocht door 'DHL Global Forwarding'). Raymond zetelde namens OTM ondermeer in: 100' cargo commissie, overlegplatform Binnenlandse Zaken "ladingdiefstallen", douanewerkgroep Brucargo en het Nationaal Douane forum. Bedankt Raymond.

O.T.M Partners

nwLogoPortOfAntwerp

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

uw logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogistics2019