OTM Belgian Shippers' Council

T4T Logo

 

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

DP World Beverdonk Container Terminal en Carglass winnen de 7e OTM Awards

otm awards 2013 winnaars

Tijdens een uiterst geslaagd gala-evenement in het Hilton te Antwerpen, georganiseerd door OTM Belgian Shippers’ Council, werden de twee-jaarlijkse OTM-Awards voor beste verlader en beste dienstverlener gewonnen door respectievelijk Carglass en Beverdonk Container Terminal. De Awards werden uitgereikt door de juryvoorzitters van de twee categorieën, Eric Geerts van het bedrijf Descartes en Danny Deckers van het Havenbedrijf Antwerpen.

De andere genomineerden waren de firma's Knauf en Bridgestone bij de verladers en de firma ADPO en Geerts transport bij de dienstverleners.

dp world containerterminalsteam op podiumOTM, als verladers/transportgebruikers organisatie reikt tweejaarlijks deze prestigieuze Awards uit en dit jaar al voor de zevende keer. Ingediende logistieke projecten worden beoordeeld op een aantal, voor verladers, belangrijke criteria zoals de graad van het partnerschap, veiligheid, communicatie en groene logistiek. Beverdonk Container Terminal won als dienstverlener met haar veelzijdige, innovatieve trans-terminalproject terwijl Carglass met het project ‘Our glass, we care’ over kwalitatieve opslag en transport de Verladers Award binnenhaalde. carglass team op podium

Zo’n tweehonderdvijftig aanwezigen uit de brede logistieke sector werden tevens door gastspreker Vlaams Minister-president Kris Peeters toegesproken die nog eens het belang van samenwerking in de logistieke sector tussen verladers, dienstverleners, wetenschap en overheid in de verf zette. Dit ter versterking van de belangrijk economische duurzame logistieke positie van België en van Vlaanderen in het bijzonder. OTM deelt deze wens en ziet uit naar verdere realisatie.logos sponsors awards2013

O.T.M Partners

nwLogoPortOfAntwerp

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

uw logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogistics2019