OTM Belgian Shippers' Council

T4T Logo

 

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

bezoek volvo stijn coddensBron: OTM - Chantal Smet - 03/06/16

Het bezoek aan Volvo Logistics Services vond plaats op donderdag 12 mei, de weergoden waren ons goedgezind en zodoende afspraak op de parkeerplaats om van daaruit met de bus te worden rondgereden op het terrein. De woordvoerder van Volvo 'Stijn Coddens' Logistics Engineer was onze gids tijdens de rondrit op de terreinen waardoor data konden gekoppeld worden aan daadwerkelijke beelden. Ik citeer ‘Het magazijn is logischerwijs opgebouwd uit een inbound- en een outboundzijde. In het 'inbound'-gedeelte melden vrachtwagens zich aan de platformen aan. Ze leveren geen orders voor de productie van vrachtwagens, alleen onderdelen voor de 'aftermarket'. Vanuit het hoofdmagazijn in Gent worden andere regionale magazijnen en supportmagazijnen beleverd. Overal ter wereld krijgen klanten de garantie dat wat ze vandaag voor een bepaald uur bestellen, daags nadien wordt geleverd. Om economische en ecologische redenen wordt het gebruik van luchtvrachten zoveel mogelijk beperkt.’

dpworld2Bron: OTM - 17/10/14

Op 9 oktober brachten we een bedrijfsbezoek aan DP World. Zij ontvingen ons op hun container terminal aan het Deurganckdok. Tijdens de introductie herinnerde onze vice president, Chris Temmerman, de aanwezigen eraan dat DP World laureaat was van de laatste OTM award in de categorie dienstverlener voor Beverdonk, de inland terminal die door DP World werd gerealiseerd in Grobbendonk aan het Albertkanaal.
Philippe Beaujean startte ons bezoek met een presentatie over de 'Rol en uitdagingen van de diepzee terminal Antwerp Gateway (DP World) in de logistieke stroom'.

Euroports3Bron: OTM – Tim Borteel – 26/09/14

Op donderdag 18 september 2014 nam OTM een kijkje achter de schermen van Euroports Terminals Antwerp op kaai 168 in de Haven van Antwerpen. Euroports, uw partner voor maritieme supply chain oplossingen, gaf de belangstellenden een introductie in het behandelen van droge bulk. Meststoffen zeven en verpakken, mineralen opslaan en aansluitend transporteren over West-Europa, alle aspecten van de droge bulk logistiek kwamen aan bod.

O.T.M Partners

nwLogoPortOfAntwerp

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

uw logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogistics2019