OTM Belgian Shippers' Council

hackathon3logo500pix

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Meedenkers gezocht!

Bron: OTM - Willem Buitenkamp - 12/12/14 EuropeanRailwayAgency

Het gaat hier om bedrijven die eigen spoorwagons in bedrijf hebben. Dat zullen er niet veel zijn maar het blijft bijzonder belangrijk om ervoor te zorgen dat de regelgeving omtrent het gebruik van eigen wagons geen hinderpaal voor een adequate bedrijfsvoering moet zijn. ESC gaat dit op de voet volgen.

Binnen het European Shippers' Council is de Spoorraad bezig een werkgroep op te starten die zich gaat bezighouden met de ontwikkelingen betreffende 'rolling stock'. Het is namelijk zo dat ERA (de European Rail Agency) zich voor de Europese Unie gaat bezighouden met het ontwikkelen van ondermeer standaards, certificeringsprocessen en techniek. Vanuit verladersoogpunt is het belangrijk dat dit project op de voet wordt gevolgd en waar nodig input wordt gegeven om te voorkomen dat er vaststellingen worden gedaan die ons mogelijk (op termijn) onwelgevallig zijn.

Zo er bedrijven met eigen wagons zijn die mee willen denken over de ontwikkelingen op het gebied van rollend materiaal, dan worden ze uitgenodigd zich bij het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te melden. Mochten er bedrijven zijn die weliswaar geen eigen wagons hebben maar menen toch de nodige input te geven dan kunnen die zich ook aanmelden.

O.T.M Partners

nwLogoPortOfAntwerp

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

uw logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogistics2019