OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Europese feestdagenkalender 2012

Bron: EVO - 02/05/12kalender

Omdat het voor onze sector belangrijk is te weten wanneer en welk land de nationale feestdagen zich aandienen heeft onze Nederlandse collega EVO een feestdagenkalender opgemaakt.

Deze feestdagenkalender 2012 geeft een overzicht van alle nationale en internationale feestdagen in de meeste Europese landen. Feestdagen kunnen rijverboden voor het vrachtverkeer inhouden en uw afnemers kunnen tijdens feestdagen zijn gesloten.

Met deze informatie kunt u rekening houden bij het verzenden van goederen naar afnemers in het buitenland en/of het plannen van ritten. Let daarbij op dat ook op de dag (vaak avond) voorafgaand aan een feestdag al sprake kan zijn van beperkingen voor het vrachtverkeer.


Hoe te gebruiken ?

De feestdagenkalender is verwerkt in een zgn. spreadsheet. Voor elke maand is een apart werkblad beschikbaar, waarop de feestdagen van die maand staan vermeld. Voor meer informatie kunt u klikken op de naam van het betreffende land.

U kunt het overzicht aanpassen aan uw eigen behoeften. Zo kunt u de landen selecteren waarmee u te maken hebt, zodat de informatie van de andere landen onzichtbaar wordt. Klik daarvoor op het pijltje boven de landenreeks en selecteer vervolgens de voor u relevante landen. Het handigst is dit door eerst het vinkje voor ‘Alles selecteren’ te verwijderen. Selecteer in elk geval alle landen waardoor het transport gaat.

Ook kunt u eenvoudig zien of een bepaalde feestdag in meerdere landen wordt gevierd. Klik daarvoor op het pijltje rechtsonder de feestdag. Verwijder het vinkje bij ‘Alles selecteren’ en vink vervolgens het hokje voor X aan. U ziet dan alleen de landen waar die feestdag wordt gevierd.

Onze collega EVO heeft de informatie met de grootst mogelijk zorgvuldigheid opgesteld op basis van de gegevens van derden en neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de juistheid van deze informatie. icon Europese feestdagenkalender 2012 (675 kB)

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

uw logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

uw logo

transportandlogisticsantwerpen1