OTM Belgian Shippers' Council

logistieke opleidingen1

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Vlaanderen Logistiek - verslag

Op 27 juni vond voor de negende keer Vlaanderen Logistiek plaats. De organisatoren zorgen er steeds voor actuele thema's die gebracht worden door interessante sprekers en dit alles in een aangenaam en goed verzorgd kader.

OTM had in de voorbije jaren al een paar keer de gelegenheid om in een panel te zetelen. Dit jaar werd OTM gevraagd om als moderator op te treden en dat hebben we met plezier gedaan.
Er verschenen meerdere winnaars op het podium: Supply Chain Award, Airchase Competition, Onderneming van het jaar, Lean and Green ....  Donaldson, winnaar van een OTM award, was ook aanwezig. Het konden dus niet anders dan interessante presentaties zijn.

Sanoma, TriVizor, Donaldson, Heinz en Nabuurs toonden dat zowel het verzamelen en interpreteren van data als het samenwerken met andere bedrijven leidt tot het reduceren van de kost in de supply chain. Essers toonde aan dat veranderende wetgeving niet noodzakelijk een bedreiging moet zijn, maar een uitdaging om productie en logistieke handelingen anders te bekijken. Dit leidt tot "Value Added Logistics" wat resulteert in een betere Supply Chain. Tot slot was er nog de presentatie van BPost. Peter Somers toonde ons hoe het stijgend succes van online webshops een opportuniteit blijkt te zijn voor een bedrijf zoals "De Post". Een opportuniteit die ze duidelijk gegrepen hebben.

Wil je één of meerdere presentaties zien , contacteer dan Melinda Witberg op volgend email adres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

transportandlogisticsantwerpen1