OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Een Europees verladersvlaggenschip

Bron: OTM - Chantal Smet - 08/06/12 paola_lancellotti_profiel

Gisteren had OTM de eer om Paola Lancellotti, de nieuw benoemde secretaris-generaal van ESC (European Shippers’ Council) te mogen ontvangen. OTM is lid van – en actief in deze koepelorganisatie. Zoals verwacht hebben we kunnen ervaren dat het een dame is die ervan houdt om ‘bergen te verzetten’ en ze is ervan overtuigd dat OTM hier actief in kan participeren.

Haar grote missie is een Europees vlaggenschip te bouwen met alle verladers aan boord. Het probleem hierbij is dat in de zuidelijke Europese landen belangenorganisaties voor verladers niet echt aanwezig zijn. Dat is dan ook één van de redenen geweest om voor haar functie iemand met ’roots’ in het zuiden te selecteren om zodoende, in die regio, het organiseren van verladersbelangen mede een stuk op gang te trekken.

Wanneer iedereen aan boord van dat vlaggenschip is, aldus Paola Lancelotti, kunnen we beginnen met het werken aan een eenvormig Europa op het gebied van supply chain, waarin de EU zeker wil investeren. Echter nu al kan werk worden gemaakt van de bundeling en centrale registratie van alle opleidingen die gezamenlijk in onze sector worden aangeboden en deze op de ESC-website publiceren. Ook zal ESC in de toekomst alle relevante zaken die in de wandelgangen van Europa opgevangen worden en die de Belgische verladers aanbelangen, subtiel overbrengen naar OTM zodat wij al in een vroeg stadium kunnen inspelen op mogelijke veranderingen in de markt.

OTM vertrouwt er op dat met de nieuwe secretaris-generaal, Paola Lancelotti, aan boord, woelige wateren doorvaren kunnen worden maar ook veel bruggen gebouwd. We kijken uit naar een prettige en constructieve samenwerking.

paola_carla_chris_julien

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

uw logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

uw logo

transportandlogisticsantwerpen1