OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

Gratis bellen via WhatsApp voor alle Androidgebruikers

androidBron: ZDnet – Dries Cludts – 31/3/15

Na een testperiode van enkele weken heeft WhatsApp zijn nieuwe belfunctie nu officieel beschikbaar gemaakt voor alle gebruikers.
Dinsdag was eindelijk het wachten voorbij. Na een geleidelijke uitrol tijdens de afgelopen weken, maakt WhatsApp zijn nieuwe VoIP-functie voor alle Androidgebruikers beschikbaar. Er zat al een belfunctie in de app, maar dat was gewoon een snelkoppeling naar een gewoon telefoongesprek.

Een gesprek via de nieuwe functie gaat via internet. Mits je op een wifinetwerk zit, kun je dus gratis telefoneren. Zo niet lukt het ook, maar houd er rekening mee dat je dan wel gebruik maakt van je mobiele databundel.

De update plaatst een nieuwe kolom in de interface van de app. Naast 'chats' en 'contacten' krijg je ook de kolom 'oproepen'. Vanuit dit menu kun je een contact bellen, of je selecteert de optie vanuit de bijlage-paperclip in een chat.
Ook wordt extra info toegevoegd aan de statistieken, zodat je precies kan zien hoeveel data je verbruikt aan het bellen via internet, hoe lang je gebeld hebt, enzovoorts.

De belfunctie is beschikbaar in de laatste versie van Whatsapp (versie 2.12.14 en hoger). Dat is een nieuwere versie dan nu in de Google Play Store te vinden is. Maar geen paniek, je kan de nieuwste versie downloaden op de website van WhatsApp. Of je wacht natuurlijk braaf op de update in de Google Play Store.

De belfunctie werkt vooralsnog alleen op Androidtoestellen. Er wordt gewerkt aan een versie voor iOS, maar iPhone-gebruikers zullen nog een paar weken geduld moeten hebben.

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

uw logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

uw logo

transportandlogisticsantwerpen1