OTM Belgian Shippers' Council

Hackathon logo final transparent vector file

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Topcoaches voor Toptalent

Helpdesk

Daarom wordt u lid!

Wil U of uw bedrijf ook gehoord worden in belangrijke overheids- en andere dossiers, zonder daar individueel tijd en financiën te moeten voor aanwenden, dan is lidmaatschap van O.T.M. een must.

O.T.M. is uw spreekbuis.

Hoe groter O.T.M. wordt, des te krachtiger klinkt uw stem als verlader.

Stel uw vragen aan onze experts!

Haal kennis binnen via onze nieuwsbrief!

Werk zelf actief mee!
Contacteer ons via info@otmbe.org

tvt_slotevent_2012_groepsfoto

De Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen zette de deuren van zijn aula wijd open voor het slotevent Topcoaches voor Toptalent

Bron: OTM - Chantal Smet - 27/06/2012

Stipt om 13.30u werden we verwelkomd door Mvr. Vicky van Bouwel, departementshoofd Handelswetenschappen en Bedrijfskunde van de Karel de Grote-Hogeschool. Ze loofde de opzet en inhoud van het project en toonde haar tevredenheid over de prestaties van de TvT-studenten van dit jaar.

Daarna was het de beurt aan de bezieler van dit project, Dhr. Willem Buitenkamp die er als OTM-projectleider voor TvT ondermeer op wees dat een deelnamecertificaat van TvT zeer zeker de deuren opent naar een hogere start in het logistieke bedrijfsleven. tvt_slotevent_ 2012_speechwillem

Het woord werd dan genomen door Mvr. Marijke Temmerman, Hogeschool Gent, departement Bedrijfsmanagement Mercator. Ze plaatste een dankwoordje in naam van alle deelnemende hogescholen en was ook weer lovend over de kwaliteit van dit academiejaar.

Vervolgens gaven alle deelnemende studenten hun projectpresentatie. Kort en bondig en toch alleszeggend. Schitterende projecten op velerlei logistiek vlak werden gerealiseerd; van haalbaarheidsstudies tot implementaties van warehouse management systemen, analyse en optimalisatie van de retourstromen, optimalisatie van containerflows.

Ir. Joost Naessens, manager van Logistic Site Services- BASF- Antwerpen, een stagebedrijf van het eerste uur, die namens de deelnemende bedrijven sprak, gaf aan dat hij staat te popelen om terug een TvT-student te mogen begroeten voor het volgend academiejaar. Voor BASF waren de vier opvolgene projecten stuk voor stuk prachtige cases, die een zeer grote return hebben gegeven aan BASF, op die manier is het alleen maar een WIN-WIN situatie.

tvt_slotevent_2012_gevelhogeschoolAangezien de Vlaamse overheid dit project ten volle steunt, hadden we ook Dhr. Dominique Van Hecke, adjunct kabinetsschef van Minister Hilde Crevits, te gast. Vlaanderen is een TOP-Logistieke wereldspeler en zo willen we het behouden, verklaarde hij. De jeugd, om daar te beginnen, moet dit hoog in het vaandel blijven dragen en daarom staan wij 100% achter dit project.

Tenslotte was er de uitreiking van de TvT-certificaten door Dhr Van Hecke en Dhr. Nik Delmeire, voorzitter van OTM. Een papiertje dat de deur wijd openzet naar een schitterende logistieke toekomst!

Tijdens de receptie, aangeboden door de gasthogeschool, konden we nog nagenieten van een goede babbel bij een lekker hapje en drankje, waarvoor wij hen hartelijk willen bedanken.

Een bijzonder geslaagde afsluiting van een wederom vruchtbaar academiejaar.

O.T.M Partners

logo port of antwerp resol

stream logo

uw logo

nwlogoremant onderaanwebj

descartes logo

bccl logo

get logo

uw logo

logo easyfairs nieuw kl

ziegler partnerbalk

 

DP World Antwerp 2017 web

uw logo

Xeneta Logo Kl j

uw logo

Timocom nieuwlogo 2018 form partnerlogo1

uw logo

uw logo

transportandlogisticsantwerpen1