OTM Belgian Shippers' Council

Belangenorganisatie logistiek - handel en industrie

O.T.M. staat voor Organisatie van Traffic Managers. Zij is de enige organisatie die de
belangen verdedigt van de Verladers, zijnde de bedrijven die voor het vervoer van hun
producten gebruik maken van eigen vervoer of van transportbedrijven.

Awards beeldjesDe OTM Awards 2015 liggen alweer twee weken achter ons en het is tijd om nog even terug te kijken naar de winnaars en de foto's.

winnaars Awards2015Het was alweer een prachtige editie, deze 8e editie van de Awards afgelopen zaterdag 25 april, bijna 250 logistiekers vulden de zaal, het eten was top, de ontvangst hartelijk.
Uiteraard hebben we onze gegeerde trofeeën kunnen uitreiken aan twee top-bedrijven.

De winnaars

In de categorie Verladers heeft het bedrijf Umicore Precious Metals Refining uit Hoboken de prijs mee naar huis gesleept met zijn project 'Excellence in recycling'.

In de categorie Dienstverleners heeft het bedrijf City Logistics/tak van b-post met het project 'De stadsdistributie van de toekomst' gewonnen.

jury AwardsBron: OTM - Chantal Smet - 17/04/15

De onafhankelijke jury debatteerde uitvoerig over de uiterst sterke dossiers die meedingen naar de OTM Awards.

Het moet gezegd de jury kwam zeer goed voorbereid aan tafel zitten. Er werd 'meer dan andere jaren' afgewogen en gedebatteerd' en het was een moeilijke keuze om uit de drie genomineerden dan ook een winnaar te bepalen en dat bij beide categoriëen 'Dientsverleners' en 'Verladers'.

Bij elke editie zorgen we ervoor dat alle kandidaturen beoordeeld worden door een onafhankelijke jury. Ook bij deze editie zullen onze juryleden zich buigen over de dossiers. We geven u alvast een zicht op het panel van juryleden voor deze editie :

Op zaterdag 25 april 2015 heeft voor de achtste maal de uitreiking plaats van de OTM Awards in het Hilton Hotel te Antwerpen.DesireeOen
Het is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats van de verladers en de logistieke dienstverleners. Gastspreker op dit netwerkevent is mevrouw Désirée Oen. Sedert 1 november 2014 is zij de adjunct-kabinetschef van Europees Commissaris Violeta Bulc, verantwoordelijk voor Transport.

Wij stellen u deze sponsorpakketten voor waarbij we een optimale visibiliteit voor uw bedrijf, producten of diensten voorzien.

 sponsoringAwards2015

Bekijk onze pakketten: Awards sponsormogelijkheden 2015

Aarzel niet om contact te nemen met ons secretariaat  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 09/265 18 81

Zaterdag 25 APRIL 2015 - 8e editie - 35 jarig bestaan van OTM

Transportmedia stelde een video samen met beelden van onze voorgaande Awards, op die manier kan u al een voorproefje krijgen van wat u op de avond zelf mag verwachten.

De OTM Awards genieten veel aandacht in de vakpers.  Deze aandacht delen we graag met de OTM Award Sponsors

Wenst u met uw bedrijf ook 'in the picture' te staan bekijk dan hier onze sponsorvoorwaarden: Awards sponsormogelijkheden 2015

Onze sponsorpakketten laten toe om uw zakenrelaties te versterken. Nodig uw management, uw collega’s, uw klanten en uw leveranciers aan uw tafel uit.

bekijkhetfilmpjeBekijk het filmpje en ontdek wat u de avond zelf mag verwachten

Onze hoofdsponsors:             BrusselsAirportkl         StreamSoftwareLogoKL         portofantwerp

 

Onze mediasponsor:                Transportmedia

O.T.M Partners

uw logo

dhl logo

nefab logo

logo remant onderaan web300x135

descartes logo

bccl logo

get logo

stream logo

logo easyfairs nieuw kl

logo qatar kader

DP World Antwerp 2017 web

ziegler logo

Xeneta Logo Kl j

rotra logo

logo timocom partner

offergeld logistik logo

tlhub logo

transportandlogisticsantwerpen1